DMR-BG.net

DMR-BG.net е некомерсиален сайт и е създаден да улесни радиолюбителите в България, които използват цифров способ на комуникация (извиняваме се, че към момента не можем да обхванем всички видове, но се надяваме постепенно и това да се случи). 

Искаме да събираме и представяме радиолюбителски новини за стандарта DMR, D-Star, Fusion и неговите приложения в света на радиолюбителските технологии.

По-долу ще откриете основните понятия за DMR. Ако ги познавате, тогава ви каним да прочетете актуалната информация.

Ако имате някакви въпроси, може да прочетете често задаваните въпроси . Разделът постоянно се променя, така че ако не намерите отговора на въпроса си, моля, върнете се по-късно, защото информацията се актуализира при първа възможност. Ако имате въпроси или предложения, моля, свържете се с Нас.

Каним всички радиолюбители да участват в този сайт. Ако знаете нещо, което смятате, че трябва да бъде тук, или сте поддръжници на ретранслатори или действате като системни администратори, свързани с любителски DMR (например: DMR Plus (DMR +), BrandMeister (BM) или други), с радост ще предоставим информация  за тях на сайта. Пишете ни … за да достигнем до повече радиолюбители.

Comments for this post are closed.